Nieuwjaarsmeet 2018

Was het leuk, interessant, leerzaam, geslaagd of een gezellige bende, lees het hier.
Post Reply
JasonVT
Site Admin
Posts: 13
Joined: Wed Feb 14, 2018 8:49 pm
Location: Rotterdam
Model: Tiburon
Cilinderinhoud: 2.0

Nieuwjaarsmeet 2018

Post by JasonVT » Mon Feb 19, 2018 5:12 pm

Op 18 februari 2018 hebben we weer een jaarlijkse HST meet gehad, de nieuwjaarsmeet.
Net als ieder jaar hebben we geweldige gezellige dag gehad met een aantal leden van de club, dit keer gingen we naar Lot66 te Breda, een plek waar je verschillende dingen kunt doen zoals o.a. karten en lasergamen.

Allereerst hadden we om 15.30 afgesproken, beginnen met een rookpauze buiten om vervolgens naar binnen te gaan en even te genieten van een lekker drankje, hapje en elkaars bijzijn.
Rond 16.15 gingen we naar de kartbaan toe, eerst alle instructies gekregen en een helm uitgezocht, we waren onderverdeeld in groepen omdat we met teveel man waren om met zijn allen de baan op te stormen.
Toen we aankwamen reden er al een paar andere mensen rondjes en hoorde we dat de karts F1 geluidjes maakte, tjaa.. komt toch wel een beetje knudde over, maar niks was minder waar! De karts gingen nog aardig rap, met een mooi stuk baan waar je het gaspedaal even lekker in kon drukken.
Nadat beide groepen een heat hadden gereden in de karts zijn we, na een biertje en andere lekkernijen, gaan wezen lasergamen rond 17.00. Pfoee wat was dat vermoeiend.. en WARM dat we het allemaal kregen van al dat lichaamsbeweging, de enige sport die ik althans beoefen is het rijden in de "sport" Coupé :lol:

Na al dat bewegen gingen de maagjes toch wel even knorren, gelukkig was het om 17.30 tijd om gezellig met zijn alle te gaan steengrillen, 3 grilletjes op de tafels samen met 3 schalen vlees, friet en iets groens wat men gezond (of iets dergelijks) noemt. Doordat iedereen lekkere trek had ging het vlees erg hard, maar gelukkig waren er 2 man niet op komen dagen en hadden ze (kosteloos) nog wat vlees over, want tja, weggooien is ook zonde he!
Hoe vaak de patat is bijgevuld was niet bij te houden, we hadden lekker huisgehouden de gehele tafel was leeg en onze magen waren gevuld. Na een borrel en geklets te hebben zijn we met zijn alle rond 21.30 vertrokken en onze eigen paden genomen richting huis.

Kortom, het was weer een geslaagde gezellige nieuwjaarsmeet!
Bastiaan bedankt voor de organisatie, en bereidt je maar voor op de volgende!

Post Reply